Hyggebegreb til diskussion: Sugardate gik helt galt

19/04/2021 16:12

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Der kan være stor forskel på, hvad folk forstår med hygge. I særdeleshed hvis begrebet deles i forbindelse med en sugardate. Det måtte en mand og en kvinde fra Fyn sande, da de havde vidt forskellige opfattelse af, hvad hygge egentlig er.

Politiet blev i hvert fald kaldt ud til en sag, hvor en kvinde stod og råbte på gaden. Hendes forklaring var, at hun var blevet seksuelt forulempet. Derfor tiltrak kvinden sig stor opmærksomhed fra personer i området, der hurtigt kom til undsætning og fik tilkaldt politiet. Det skriver Skive Folkeblad.

Da politiet ankom måtte de redde trådene ud mellem en 21-årig kvinde og en 53-årig mand fra lokalområdet. Det skulle vise sig, at kvinden ikke var blevet forulempet, men derimod var det en sugardate, der ikke gik helt som kvinden havde forestillet sig.

De havde tilsyneladende aftalt, at de skulle hygge sig, men mens manden mente at det skulle dække over seksuelle ydelser, mente kvinden at det aldrig havde været på tale, at de to skulle i gang med noget seksuelt forhold.

Da manden ikke ville betale kvinden for den hygge, som de havde udøvet, begyndte de at skændes, hvilket endte med, at kvinden råbte på gaden, at hun var blevet seksuelt forulempet.

Politiet fik talt parterne til ro. Hvad de reelt var blevet enige om, ved kun de to involverede parter.

Politiet kørte fra stedet, da parret var faldet til ro. Om daten herefter fortsatte må stå hen i det uvisse.