Flere anholdelser efter åbning af nattelivet

03/09/2021 15:36

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Unge mænd ignorerede politiets anvisninger og blev anholdt.

Flere unge mænd, der var i byen i Aarhus natten til fredag, de nægtede at følge politiets anvisninger og endte med at blive anholdt.

Omkring midnat fik en patrulje øje på en 21-årig beruset mand, som gik over for rødt på Ryesgade og stillede sig foran en bil, mens han gestikulerede kraftigt til bilisten.

Da patruljen ville tage kontakt til manden, begyndte han at løbe fra stedet, trods betjentenes råb om at standse.

Patruljen kørte efter ham og kunne se, at han på Sønder Allé igen løb over for rødt, inden han løb ind ad nogle sideveje og kortvarigt forsvandt for betjentene.

Nogle minutter senere fik de dog øje på ham igen, da han gik rundt ved rutebilstationen.

Han begyndte igen at løbe, da han så betjentene, og endnu en gang løb han over for rødt, inden han til sidst blev indhentet og anholdt.

Den 21-årige blev sigtet for tre gange at have gået over for rødt, desuden blev han sigtet efter ordensbekendtgørelsen ved i beruset tilstand at have løbet fra politiet og ud foran flere biler.

Omkring kl. 00.30 kom en patrulje forbi en bar på Åboulevarden, hvor en 19-årig mand stod og råbte af en dørmand.

Da betjentene tog kontakt, fortalte dørmanden, at den 19-årige havde opført sig aggressivt på baren og derfor var blevet bortvist.

Den 19-årige nægtede dog at forlade stedet, og politiets tilstedeværelse hjalp heller ikke på hans modvilje.

Da han gentagne gange gik tilbage mod baren og ignorerede politiets formaninger, blev han til sidst anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Under anholdelsen begyndte to mænd på 18 og 24 år at blande sig og råbe af betjentene, og selvom de flere gange fik besked på ikke at forstyrre politiets arbejde, blev de ved med at råbe og komme helt tæt på.

Begge blev derfor til sidst anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.