Fem unge teenagere anholdt for brutalt mord på 13-årig dreng

04/01/2021 10:11

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En utroligt voldsom historie er komme frem i Reading, England, hvor politiet har anholdt fem unge i alderen 13-14 år for et voldsomt mord på en bare 13-årig dreng.

Den nu afdøde drengs identitet er ikke oplyst, det samme gælder for de anholdte, men detaljer i den dybt voldsomme og tragiske sag er begyndt at nå offentligheden.

Den sydvestengelske by Reading og dens godt 145.000 indbyggere har startet året i noget der mest af alt kan beskrives som en choktilstand.

Død på stedet

Søndag eftermiddag blev en 13-årig dreng stukket ihjel, af en gruppe på fem unge i samme alder, og de mistænkte blev natten til mandag anholdt og sigtet for det brutale mord.

Ifølge det store britiske medie BBC blev den 13-årige dreng stukket ihjel i et grønt område i byen, og var allerede afgået ved døden da redningsfolk kom til stedet.

Fem teenagere retsforfølges

Allerede kort efter opdagelsen af den voldsomme forbrydelse ledte politiet efter to til tre mænd i forbindelse med mordet, men har altså nu sigtet de fem unge i alderen 13-14 for mordet. Der er tale om fire drenge og en pige, der i fællesskab nu er sigtet.

På trods af anholdelserne søger politiet nu vidner i området. Det forklarer kriminalinspektør Kevin Brown til BBC. Ifølge kriminalinspektøren er området hvori mordet fandt sted et populært område for hundeluftere, og man forventer derfor at nogen må have set noget i sagen.

De mistænkte er nu alle i politiets varetægt, og ifølge Jyllands-Posten vil det være muligt at retsforfølge alle i gruppen, da den kriminelle lavalder i England er bare 10 år.