Dramatisk udvikling: Militærets Bomberydere tilkaldes

22/11/2020 17:45

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der opstod lørdag aften brand i en bygning i Hedensted, og militærets bomberydere måtte tilkaldes.

ifølge Lokalavisen.dk, er fyrværkeri grunden til at, at der lørdag aften opstod brand i et ubeboet hus i Hedensted.

Jeppe Tranum, fra Sydøstjyllands Politi oplyser at politiet kl. 22.05 fik en anmeldelse af branden, som heldigvis, og på heroisk vis blev slukket af forbipasserende før brandvæsenet og politiet ankom på stedet.

Efter branden var slukket fandt politiet inde i huset fyrværkeri, der var bundet sammen med gaffatape, og derfor besluttede man at tilkalde militærets bomberydere, så de kunne fjerne fyrværkeriet sikkert fra huset.

Ifølge Jeppe Tranum, vides det endnu ikke hvorfor fyrværkeriet blev opbevaret i huset, og at man endnu ikke er klar over om der ligger kriminelle handlinger bag.

Det ubeboede hus er ejet af Hedensted Kommune, som nu vil undersøge sagen videre, for både at afgøre hvorfor huset indeholdt fyrværkeri.

Ulovligt fyrværkeri

Heldigvis kom ingen til skade under branden, der med fyrværkeriet in mente, kunne have endt meget værre.

Sagen kommer blot få dage efter at Toldstyrelsen kunne berette om de store mængder ulovligt fyrværkeri, der på daglig basis konfiskeres enten gennem posten eller ved grænserne.

Toldstyrelsen kunne den 3. november oplyse, at man allerede på det tidspunkt have konfiskeret dobbelt så meget ulovligt fyrværkeri, som hele sidste år.