Chokerende nyhed om Freyjas morder: Ikke første gang han dræber

04/02/2021 14:52

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den 51-årige mand der nu sidder fængslet i sagen om det brutale mord på 43-årige Freyja fra Malling, har tidligere siddet ti år i fængsel for mord.

For hver ny detalje der kommer frem i sagen om mordet på 43-årige Freyja, bliver sagen bare mere grusom.

Mordet i sig selv, og den efterfølgende partering af liget er i sig selv dybt markerbart og forfærdeligt, men nu er det kommet frem, at det chokerende mord ikke var det første begået af den 51-årige mand – Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge mediet har manden før myrdet en kvinde han tidligere havde haft et forhold til. Den 23. november 1995, stak han en 20-årige kvinde ihjel. Den unge kvinde var endda moderen til mandens dengang toårige søn, og blev fundet i en blodpøl i stuen af sin lejlighed i Odder, tæt på Malling hvor det nye mord fandt sted.

I sagen om det grusomme mord på Freyja, var gerningsmanden hurtig til at indrømme sin forbrydelse, hvilket også var tilfældet tilbage i 1995.

Kort efter mordet blev manden idømt ti års fængsel, men de ti år bag tremmer var tilsyneladende ikke nok til at manden ikke endnu en gang ville slå ihjel.

Spørgsmålet er nu, hvad Retten i Aarhus mener der skal stilles op med den 51-årige mand, der tydeligvis, og nu gentagne gange, har vist at han er til fare for andre.