Chokerende kokain-fund: Det var ikke sukker der var på cornflakesene

22/02/2021 11:34

|

Redaktionen

Foto: U.S. Customs and Border Protection

Mest læste i dag

U.S Customs and Border Protection gjorde en vild opdagelse i den amerikanske by Cincinnati, da en sending af mistænkelige cornflakes blev undersøgt.

Hvis man forsøger at smugle stoffer fra land til land, kræver det garanteret til tider lidt kreativitet. Netop kreativitet må i den grad siges at være hvad endnu ukendte gerningsmænd fra Peru udviste, da de forsøgte at smugle kokain til en adresse i Hong Kong.

Hvorfor de mange cornflakes skulle over USA, for at nå til Asien, melder historien intet om, men måske de sydamerikanske smuglere skulle have undgået at sende pakkerne nordpå.

Leveringen blev stoppet ved havnen i den Cincinnati, i den amerikanske delstat Ohio, hvor en dygtig narkohund blev helten bag det store fund.

Takket været hunden Bicos skarpe næse, fandt U.S Customs and Border Protection nemlig næsten 20 kilo kokain, i de mange pakker med cornflakes, der var belagt med det ulovlige stof, der vurderes til at have haft en samlet værdi på 17 millioner kroner.

”De mænd og kvinder, der arbejder på havnen i Cincinnati, er dedikerede til at stoppe transporten af farlige stoffer, og de vil fortsætte med at bruge deres træning, intuition og strategiske evner til at forebygge, at disse ulovlige forsendelser kommer ud i offentligheden,” – fortæller Richard Gillespie, direktør for havnen i Cincinnati.