Beredskabsmeddelelse: Nu kan det snart være slut

01/11/2021 11:19

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Afvarsling af brand Pindstrup

Afsluttende beredskabsmeddelelse vedrørende branden i Pindstrup: Arbejdet med at få slukket en omfattende brand i Pindstrup på Djursland går hurtigere end først antaget, og hvis det fortsætter planmæssig, kan arbejdet måske allerede blive afsluttet i indeværende uge.

Brandvæsnet, Beredskab & Sikkerhed, har i løbet af weekenden yderligere intensiveret slukningsarbejdet i forbindelse med en omfattende brand på virksomheden Kronospan - Novopan Træindustri på Fabriksvej 2, Pindstrup, 8550 Ryomgård.

Weekendens arbejde med større og flere maskiner har betydet, at man er noget længere fremme med slukningsarbejdet end tidligere forventet. Hvis man kan fortsætte i samme tempo de kommende dage, vurderes det som sandsynligt, at arbejdet kan afsluttes i indeværende uge. Det er dog med forbehold for, at der kan opstå noget uforudset, som kan forsinke slukningsarbejdet.

Fredag aften blev der udsendt en beredskabsmeddelelse, hvori det fremgik, at Sundhedsmyndighederne anbefalede særligt udsatte borgere med lunge- og hjertesygdomme at finde et midlertidigt sted at bo, mens slukningsarbejdet står på.

Disse anbefalinger er fortsat gældende, men som situationen ser ud mandag formiddag, er der udsigt til, at borgerne kan vende hjem tidligere end først antaget. Så snart branden er slukket, og de særligt udsatte borgere igen kan vende hjem, vil det blive kommunikeret ud via de relevante myndigheder.

Der vil som udgangspunkt ikke blive udsendt flere beredskabsmeddelelser vedrørende branden i Pindstrup. Det anbefales, at man i stedet følger med på politi.dk, Syddjurs.dk eller relevante myndigheders Facebook-sider.

Dette var en beredskabsmeddelelse fra Østjyllands Politi.