32-årig sigtet i stor sag: Nu er der nyt

09/05/2023 08:44

|

Redaktionen

Foto: presse-fotos.dk
Nu er der nyt i forhold til den 32-årige, der den seneste tid har trukket overskrifter i alle aviser.

Mest læste i dag

Det meste af Danmark sad og holdt vejret i øjeblikket, hvor en 32-årig mand blev sat i forbindelse med den forfærdelige sag, hvor en 13-årig pige pludselig forsvandt lørdag middag, efter at hun havde gået med aviser i en lille by Kirkerup. 

Og her stod det sort på hvidt, at den 32-årige mand er blevet sigtet for at frihedsberøve den 13-årige Filippa. Derudover er han sigtet for at have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle være sket under trusler om vold. 

Sådan lød meldingen dengang, men det stopper bestemt ikke her.

Den chokerende sag om den 13-årige forsvundne pige, fik mange danskere til at tænke på en anden sag. Nemlig sagen om den forsvundne Emilie Meng, som forsvandt fra nogenlunde samme område, og som også blev efterforsket af det samme politi.

Og man kan på mange måder sige, at det skabte et vaskeægte granatchok, da politiet kunne berette på et pressemøde, at den 32-årige mand, der er sigtet for kidnapningen af en 13-årig pige den 15. april, nu også er blevet sigtet for mordet på Emilie Meng. 

Men nu har endnu en ny historie set dagens lys. 

Den 32-årige mand forlænger frivilligt sin varetægtsfængsling. 

Og hvis manden ikke frivilligt havde forlænget, skulle han torsdag lægge vejen forbi Retten i Næstved, hvor en dommer i givet fald skulle tage stilling til, om han fortsat skulle forblive varetægtsfængslet.