TV2-profil skilt: Udgiver nu bog

22/04/2021 13:47

|

Redaktionen

Pressefoto: Forlaget 28B

Mest læste i dag

I mere end 10 år var Anders Langballe synonym med politik på TV2. Et job, der kostede ham forholdet og nær kostede ham livet. Nu udgiver han en bog.

Det var en novemberdag i 2018, at Anders Langballe pludselig faldt om. Det skete under en arbejdsfrokost. Den populære politiske kommentator på TV2 var blevet ramt af to blodpropper i hjernen. Det fik så store konsekvensser på parforholdet, at det nu er et overstået kapitel.

"Det har været vildt nedslidende at være igennem det, vi har været igennem. For hele familien, for børnene, for Anette, for mig, for vores forældre og venner. For alle. Helt vildt hårdt. Og vi har ikke haft overskud til at bearbejde meget af det, vi har stået igennem," forklarer Anders Langballe til BILLEDBLADET.

I alt er det 18 års samliv med kæresten, Anette Sønderby, der afsluttes. Sammen har de to børnene Laurits, 14 år, og Kirstine, 11 år, som de nu deler fifty-fifty.

På mandag, den 26. april, udkommer Anders Langballe med bogen Forfra. 

"FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret," skriver forlaget 28B, der udgiver bogen.

Anders Langballe kender alt til lange arbejdsdage.

Efter årevis med med hjertebanken, søvnløshed, sorte huller, psykologtimer og forgæves forsøg på at sætte bremsen i, faldt han om i 2018. 

Bogen handler om at skulle genopfinde sit liv. Anders Langballe vil gerne gøre op med, hvad han oplever som en udbredt og usund arbejds- og ledelseskultur. Ikke mindst i medier og politik der er blindt konkurrencepræget og slider de fleste i stykker.

Anders Langballe er uddannet journalist. Politisk reporter på først Ekstra Bladet, så Jyllands-Posten og siden på TV 2. Fra 2011 til 2020 politisk redaktør på TV 2. Fra 2020 kommunikationschef hos Danske Handicaporganisationer – og i dag er han kommunikationsrådgiver samme sted.