Trist melding fra Linse Kessler: "Blodprøve viser desværre ikke gode nyheder"

31/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu lyder der en trist besked fra Linse.

Mest læste i dag

Hvis man har fulgt Linse i hendes optrædener på tv, såsom i serien 'Familien fra Bryggen', er der ingen tvivl om, at hendes kærlighed til dyr er dybfølt.

Hun er ejer af flere hunde og har gentagne gange vist vejen, når det handler om at fremhæve korrekt behandling af dyr.

Et eksempel er hendes hund, Bennie James, og for ikke så længe siden adopterede hun også en hund ved navn Snuggle fra Ukraine.

Desværre er der ikke gode nyheder om Bennie James i øjeblikket. Han kæmper med sundhedsmæssige problemer, og derfor gennemgår han en grundig undersøgelse hos dyrlægen.

Linse deler sine tanker om situationen:

"Min tappre lille ridder, Bennie James, lider af nyreproblemer/smerter. Han drikker og tisser unormalt meget, og efter en omfattende undersøgelse, hvor urinprøven er ren, men blodprøven ikke viser positive tegn, er Bennie stadig sin glade, legesyge selv. Dog viser han ømhed omkring blære/nyre," skriver Linse sammen med et billede af hende og hunden.

Hun nævner også, at der er planlagt en scanning i morgen, som forhåbentlig vil give mere klarhed over situationen.

"I morgen skal han scannes, og jeg håber på at få mere information," tilføjer hun.

Afslutningsvis beskriver hun, hvordan hendes anden hund, Snuggle, tydeligt fornemmer, at Bennie James har det skidt.

"Min hundepige, Snuggle, som kommer fra Ukraine, kan tydeligt mærke, at der er noget i vejen med ham. Hun holder endnu tættere øje med ham nu end tidligere, især når vi er ude på åbne områder. Hun beskytter ham venligt, men bestemt, mod hunde, vi ikke kender. Deres måde at kommunikere på er virkelig smuk," afslutter Linse i sit opslag, som du kan se nedenfor: