Tom Hanks har ry for at være en flink fyr: Nu kommer han med en blank erkendelse

10/05/2023 09:25

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det er ikke altid, at 'Mr. Nice Guy' Tom Hanks er ordentlig på et filmset. I et interview med BBC fortæller han, at han også har haft dårlige dage, hvor han ikke har opført sig pænt.

Mest læste i dag

Tom Hanks er en af sin generations mest anerkendte skuespillere og elsket af fans verden over. Stjernen fra blandt andet 'Forrest Gump' har opbygget et ry som en af Hollywoods flinkeste fyre. Gennem hans karriere har han stort set været fri for skandaler, og han er kendt for sine hjertevarme interaktioner med sine fans.

Men Hanks er også et menneske - og i et nyt interview indrømmede han, at han kan blive ubehagelig på et filmset.

'Toy Story'-stjernen talte med BBC i forbindelse med promoveringen af sin debutroman "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece", som er baseret på Hanks egne oplevelser i Hollywood.

Romanen, der handler om tilblivelsen af en multimillion-dollar superheltefilm, involverer en selvoptaget skuespiller, der forhaler filmoptagelserne med sin opførsel.

Selvom det lyder meget modsat Tom Hanks selv, indrømmede Oscar-vinderen, at han har været skyldig i samme dårlige opførsel gennem sin karriere.

"Jeg har selv udvist hvert eneste af de øjeblikke med dårlig opførsel på et filmset," fortalte Hanks til det britiske medie BBC.

På trods af sit ry som "USA's far" indrømmer Hanks, at han ikke altid kan være på toppen.

"Ikke alle er den bedste udgave af sig selv hver eneste dag på et filmset," forklarede han.

"Jeg har haft hårde dage, hvor jeg prøvede at være professionel, mens mit liv faldt fra hinanden på mere end én måde, og det, der kræves af mig den dag, er at være sjov, charmerende og kærlig - og det er det sidste jeg kunne," fortælle Hanks.

Men selv når Hanks ikke er på sit bedste, siger han, at han altid gør det til en topprioritet at være rettidig og kalder forsinkelse en "dødssynd" i filmbranchen.

"Det, der ikke må ske på et filmset, er, at nogen ødelægger planlægningen, længden af optagelserne eller budgettet," fortalte han BBC og tilføjede, at alt for mange stjerner prøver at "slippe afsted med det."

Selvom Hanks hævder, at han ikke altid er sit bedste jeg på filmsettet, har det aldrig rigtig vist sig i hans offentlige liv. I hans årtier som stjerne er den eneste gang, han offentligt er gået over stregen, da han fortalte nogle overivrige fans, at de skulle holde sig væk, men dette var udelukkende for at forsvare sin kone Rita Wilson, som var ved at blive væltet.

Dermed kan man ikke ligefrem kalde det en skandale, men nærmere nobelt.

Hvis du ligesom os ikke kan få nok af Tom Hanks, kan du herunder se et kort uddrag af hans top 10 roller.