Tidligere Paradise-stjerne med trist nyt: Ramt af blodprop

26/08/2023 10:41

|

Sarah Steen

Foto: Lotta Lemche/ TV3
Den tidligere Paradise-deltager melder ud om den triste nyhed.

Mest læste i dag

I 2010 deltog Stina Bentsen Petersen i tv-formatet 'Paradise Hotel'. Her blev hun blandt andet kendt for sine verbale slagsmål med Amalie Szigethy, der efter sin deltagelse har medvirket i adskillige tv-programmer, heriblandt 'Til middag hos' og 'Forsidefruer'.

I dag er Stina Bentsen Petersen mor til to små børn og kæmper med et vægttab, som hun deler ud af på sin profil på Instagram. Det er også her, at hun nu deler en trist nyhed.

Ifølge Her&Nu har den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager delt en story på det sociale medie, hvor hun fortæller, at hun måtte en tur til lægen og på hospitalet, da hun fik smerter i sit ene ben.

Her viste det sig, at Stinas smerter skyldes en blodprop.

"Jeg går derfra med beskeden om, at jeg har en blodprop i benet. Så jeg skal bare hjem og slappe af. Jeg skal behandle med sådan en salve to gange om dagen," skriver hun i storyen og fortsætter:

"Når det er i de små vener og de små overfladiske blodpropper, så går kredsløbet ikke op til hjertet og lungerne, og så er det åbenbart ikke livsfarligt. Så jeg ligger bare med benet oppe på en pude. Jeg har virkelig ondt i benet, og jeg har haft det siden onsdag-torsdag."

Heldigvis har hun det godt efter omstændighederne.

Vi her på redaktionen ønsker en god bedring til Stina.