Thomas Helmig og familien med rørende besked

25/10/2023 16:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Nu deler Helmig-familien en helt særlig detalje.

Mest læste i dag

På den smukke 8. august udspillede sig en helt unik begivenhed, da Ulrikke Toft Simonsen og musikeren Lord Siva sagde ja til hinanden.

Ulrikke strålede i en særlig bryllupskjole, som var bemærkelsesværdig gennemsigtig. Kjolen afslørede også stolt Ulrikkes gravide mave.

Parret, som allerede har datteren Norma, kan nu glæde sig over at være forældre til to børn. Denne glædelige nyhed blev delt af flere medlemmer af Helmig-familien på Instagram, heriblandt Ulrikke selv og Thomas Helmig.

Lillebroren kom til verden mandag den 9. oktober, og denne glædelige begivenhed blev delt med verden via sociale medier.

Samtidig blev den lille dreng præsenteret med et særligt navn, som blev afsløret af Thomas Helmig: "Velkommen Billy Hugo. Tillykke med livet," skriver han under det billede, han delte på Instagram, hvor den lille dreng strålede.

Hvis der skulle være nogen tvivl, så er navnet Hugo en rørende hyldest til Ulrikkes afdøde lillebror, Hugo Helmig, som tragisk forlod os sidste år den 23. november i en alder af blot 24 år.