Deltager fra "Gift ved første blik" raser mod DR

24/10/2023 06:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der er særligt en episode, som deltageren ikke er tilfreds med klipningen af.

Mest læste i dag

En af deltagerne i den nuværende sæson af 'Gift ved første blik' er temmelig utilfreds med, hvordan han er blevet portrætteret af DR, især i en bestemt episode.

I denne sæson blev Martin Brodersen gift med Pernille Mikkelsen. Deres forhold viste sig dog ikke at vare, men det er ikke det, der bekymrer den mandlige deltager mest.

Martin Brodersen er i stedet dybt utilfreds med måden, programmet er blevet redigeret på. Han føler, at han er blevet fejlagtigt skildret i de syv afsnit, der er blevet vist.

Dette er ifølge TV 2.

I programmet "Presselogen" kritiserer han DR for at give indtryk af, at han gerne taler meget, men ikke lytter til andre. Når Martin blev spurgt, om dette ikke skyldes, at han selv er overrasket over, hvordan han fremstår udadtil, svarede han: "Nej, det er klipning af materialet, der er problemet. Jeg fremstilles som den, der bare taler og afbryder hele tiden - man kan ikke se de forskellige nuancer i vores ægteskab, som man ser hos de andre par."

Martin Brodersen er især frustreret over klippet, hvor han banker hånden i bordet under en diskussion. Da situationen opstod, bad han straks fotografen om ikke at inkludere det i programmet, velvidende at DR kunne vælge at tage det med.

DR har afvist kritikken og fastslået, at de gør en stor indsats for at sikre, at deltagerne føler sig retfærdigt præsenteret. De udtrykker beklagelse over, at Martin føler sig misforstået, men insisterer på, at de stræber efter at give en ærlig portrættering.

Redaktør Anna Askov tilføjer, at DR naturligvis beklager, hvis Martin ikke kan genkende sig selv i nogle af de redaktionelle valg, men de arbejder hårdt på at sikre en retfærdig og ærlig fremstilling.