Sussi Nielsen åbner op om chokerende hemmelighed i forholdet med Leo

26/10/2023 09:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Nu kommer sangerinden med overraskende detaljer.

Mest læste i dag

For ikke så længe siden kom det frem, at Sussi, som altid har været elsket af publikum og tidligere i år mistede sin mand Leo efter en langvarig sygdom, har nu fundet sig en ny kæreste.

Det var den 18. februar, da Leo gik bort efter at have kæmpet mod sygdommen i lang tid.

Cirka et halvt år senere blev det offentliggjort, at den 67-årige entertainer-enke har fundet lykke i selskab med en ny, yngre partner.

Nu vender Sussi tilbage med endnu en overraskende meddelelse. Hun bryder nemlig det tabu, der ofte omgiver åbne forhold i en kultur, der normalt vægter monogami højt.

"Vi har haft et åbent forhold, og det har vi altid haft," udtaler Sussi om sit forhold til den nu afdøde Leo.

Dette udsagn er ikke kun en personlig erkendelse, men det udfordrer også de almindelige opfattelser af, hvad et forhold kan og bør være. For Sussi og hendes partner gennem to årtier er et åbent forhold ikke noget, de behøver at diskutere eller forhandle om hele tiden.

"Det er ikke noget, vi behøver at tale om hele tiden," tilføjer hun ifølge HER&NU.

Men personer, der måtte have interesse i Sussi, skal ikke regne med at kunne deltage i hendes romantiske liv. Hun afslører nemlig, at når en dør lukkes, åbnes en ny.

Da hun blev spurgt, om hun og hendes nu 14 år yngre kæreste overvejer et åbent forhold, erklærer hun klart:

"Nej, nej, nej."

Entertaineren uddyber sin beslutning med: "I starten var det åbent med Leo, men de sidste mange år havde vi ikke lyst til at eksperimentere med andre på den måde."