Søren Vester er færdig i populært DR-program: Her er hans afløser

03/05/2023 11:39

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Den kendte tv-vært og designer siger farvel og tak til ”I hus til halsen”.

Mest læste i dag

Gennem flere sæsoner af DR-programmet ”I hus til halsen” har designer Søren Vester været med til at hjælpe familier ud af meget klemte situationer, hvor et hussalg nærmest virker utopisk.

Men nu er det slut, for den kendte tv-personlighed har nemlig valgt at stoppe.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

- Søren Vester har ønsket at stoppe med ’I hus til halsen’ og bruge mere tid med familien og egen have. Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år, siger Anna Askov, som er redaktør på DR og ’I hus til halsen’, og tilføjer:

- Derfor har vi nu været ude og lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet. Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsideer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program.

Når DR blænder op for 12. sæson af ”I hus til halsen” i 2024, bliver det altså dekoratør og designer Kalle Thesbjerg, der står for designdelen og værtsrollen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at lave ”I hus til halsen”. Jeg elsker at lave TV, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele ”I hus til halsen”-familien er virkelig noget, jeg er stolt over, lyder det fra Kalle Thesbjerg.