Slotskøb gik i vasken: : Jim Lyngvild afslører nu uventet nyhed

06/10/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
På trods af det mislykkede slotskøb, står iværksætterparret nu klar med nye planer, som skal gavne Nordfyn.

Mest læste i dag

Selvom planerne om at erhverve et slot i fremtiden ikke lykkedes, er entusiasmen stadig intakt hos Jim Lyngvild og Trine Jepsen. De to partnere har nemlig spændende projekter i vente, som angiveligt vil komme både lokalsamfundet og turister til gode.

Inden de meddelte, at de havde besluttet at opgive købet af Harridslevgaard, havde de for nylig erhvervet 16,5 hektarer jord omkring slottet. Denne anskaffelse går dog ikke til spilde, da parret har ambitiøse planer for anvendelsen af disse landområder.

De to entreprenører har til hensigt at etablere et hotel på denne jord, som de vil kalde "Harghwer Park."

Jim Lyngvild udtrykker i et Facebook-opslag: "Alle vil drage fordel af det, og hele Nordfyn vil få den turistattraktion, som der så desperat er brug for."

Vi er i gang med at udarbejde planer for 32 hotelværelser i de bygninger, der ligger tæt på slottet. Desuden ønsker vi at skabe imponerende legeområder, rosehaver og naturbeskyttelsesområder rundt omkring på jorden, som både det lokale samfund og turister kan drage stor nytte af."

I stedet blev det den velkendte forretningsmand Christian Stadil, der endte med at blive ejer af slottet. Iværksætterparret ønsker derfor et positivt og kreativt samarbejde med ham i håbet om at skabe en kulturoplevelse for hele befolkningen.

Det er stadig ikke kendt, hvornår "Harghwer Park" vil være klar til at åbne.

Du kan finde hele Jim Lyngvilds opslag her: