Silas Holst fik overraskende opkald: Råbte 'JA TAK' med det samme

24/05/2023 10:26

|

Thea Andersen

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Silas Holst blev positivt overrasket, da han tirsdag tog telefonen.

Mest læste i dag

Som musicalstjerne har man meget at se til, og det gælder også for landets måske største af slagsen. Alligevel er der stadig plads i kalenderen, når telefonen pludselig ringer og en ny jobmulighed byder sig.

I hvert fald kunne Silas Holst ikke andet end at råbe "JA TAK!!!", da han tirsdag modtog et opkald, hvor han blev tilbudt et nyt, spændende job.

Det afslører den 40-årige danser, skuespiller og musicalstjerne på Facebook.

- En af de dage, hvor telefonen ringer med så vilde job nyheder at ens hjerne lige står stille et sekund, inden man derefter RÅBER “JA TAK!!!”. Føler mig sgu ret heldig fra tid til anden, lyder det Silas Holst i opslaget på det sociale medie.

Det er endnu ikke klart, hvad det nye arbejde går ud på. Men Silas Holst forsikrer sine følgere på Facebook om, at han nok skal afsløre det på et senere tidspunkt.

- Stay tuned people, slutter han.

Efter at have modtaget det spændende jobtilbud ringede han straks til sin mand Nicolai Schwartz Holst, som blev helt stolt over at høre den fantastiske nyhed.

- Når manden ringer og fortæller at han er blevet tilbudt det fedeste job, så ser jeg sådan her ud… Meget glad og stolt, skriver Nicolai Schwartz Holst i et opslag på Facebook og fortsætter:

- Nøj det er stort og fedt skat. Det er SÅÅÅ fortjent og nøj jeg glæder mig. Du er såååå piv dygtig og såååå piv sej skat. TILLYKKE.

Silas Holst er far til to børn, Maggie My og Bob Jones, som han har sammen med sin eksmand, skuespiller Johannes Nymark, og veninden Louise Mahnkopf.