Sarah Grünewald trækker sig

26/05/2023 11:19

|

Thea Andersen

Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Sarah Grünewald deler "breaking news" på Instagram.

Mest læste i dag

For to år siden faldt Sarah Grünewald og Hans Lindberg i snak under et velgørenhedsarrangement. Denne samtale skulle vise sig at være begyndelsen på Redo Copenhagen, der den dag i dag producerer tøj lavet af plastik og fiskenet fra verdenshavene.

Men nu har den garvede tv-værtinde valgt at trække sig fra Redo Copenhagen, da det er tid til nye eventyr.

Det afslører Sarah Grünewald på Instagram, hvor hun har delt et opslag.

- JEG ER FRA DAGS DATO IKKE LÆNGERE EN DEL AF REDO COPENHAGEN, skriver Sarah Grünewald, der i år kan fejre en milepæl - sit ti års jubilæum som vært i "Vild Med Dans", og tilføjer, at hun ser tilbage på to lærerige år, samtidig med at hun er spændt på, hvad fremtiden bringer:

- Det har været to spændende og ikke mindst, ekstremt lærerige år med både design, drift og marketing. Redo flyver videre uden mig og lige nu glæder jeg mig bare til at se hvilke eventyre der så venter forude!

Hun afslutter med en tak til alle dem, hun har arbejdet sammen med i Redo Copenhagen.

- Af hjertet tak og kæmpe krammer til alle jer seje, dygtige og dejlige mennesker som jeg fik lov til arbejde med i denne her forbindelse. Til vi ses igen, lyder det.

Du kan se opslaget herunder.

39-årige Grünewald er mor til sønnen Louis, som hun fødte i marts 2016, og har sammen med eksmanden Rasmus Backhaus.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus blev skilt i 2019, og i de sidste tre år har "Vild med dans"-værtinden dannet par med Benjamin Kaniewski, som har to teenagebørn fra et tidligere forhold.