Populær DR-vært: Her er 3 gode råd til budgettet

18/05/2023 10:11

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
DR-værten Sofie Østergaard kommer med tre gode råd til budgettet.

Mest læste i dag

Sofie Østergaard er blevet et populært ansigt blandt danskerne, hvilket især skyldes hendes mange værtsopgaver for DR.

I øjeblikket kan hun opleves som vært på det populære boligprogram 'Hammerslag'. Derudover står hun i spidsen for 'Boost dit budget', som hun hjælper danskerne med at tage magten over deres egen økonomi.

- De familier, der medvirker, deler deres drømme med os. Det er drømme, som mange af os kan relatere til. At opnå mere frihed, spare godt op til pension, købe en lejlighed og så videre. De ting, familierne lærer i programmet, kan man selv implementere i sin egen hverdag for at optimere sin økonomi, har Sofie Østergaard ifølge Ekstra Bladet sagt.

Men hun deler ikke kun tips og tricks i programmet. Over for BILLED-BLADET har hun også afsløret tre af hendes egne gode råd til budgettet.

Sofie Østergaards fem gode råd til budgettet

- I stedet for at vælge take-away, der æder budgettet, er det bedre med hjemmelavede retter i fryseren. Eller spis en rugbrødsmad med et varmt spejlæg – en let, lun ret, fortæller tv-værten til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Ryd op i abonnementer – måske er serien allerede set på Netflix eller Viaplay, og det er på tide at stoppe? Her er der mange penge at spare.

Sofie Østergaard sidste råd er: Få en ekstra indtjening.

Det kan du for eksempel gøre ved at tage med børnene på avisruten og få noget motion.

Hvis du, ligesom mange andre danskere, kastede dig over garn og strikkepinde under lockdown og er blevet dygtig til det, kan du også sælge dine designs videre. Eller gør som tv-værten: Lav nye planter fra stiklinger.

Planterne kan enten bruges som værtindegaver eller sælges videre. På den måde kan du hurtigt spare 150 kroner eller få lidt ekstra penge i lommen.