Nu bliver det endnu vildere: Julie Berthelsen afslører stor nyhed

17/11/2023 09:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Julie Berthelsen løfter sløret for en stor nyhed.

Mest læste i dag

Når tonerne af "Jesus og Josefine" begynder at strømme ud af radioen, er det et klart tegn på, at julen står for døren. Mange associerer øjeblikkeligt Julie Berthelsens stemme med duften af gran og synet af indpakket julegaver. Det er ikke uden grund, for Julie elsker julen, og hvert år turnerer hun rundt med sit orkester for at sprede julestemning med velkendte julesange.

Derudover har hun også haft æren af at være vært for det storslåede DR-show "Julehilsen til Grønland."

Efter mange års tradition i Gram bringer Julie Berthelsen nu sin elskede julekoncert til Månen i Haderslev. Den dansk/grønlandske sangerinde vil fylde lokalet med både danske og udenlandske julesange og skabe en uforglemmelig aften sammen med sit dygtige orkester.

Pressemeddelelsen bekræfter denne glædelige nyhed og citerer Lau Grønager fra Månen, der udtrykker begejstring over at være vært for Julies intime julekoncert: "Vi tænkte, at Månen ville danne en perfekt og hyggelig ramme for Julies julekoncert, da hun spurgte os, om vi ville være vært for hende og hendes talentfulde musikere," udtaler han. Han tilføjer smilende, "Hvem af os har ikke sunget med på 'Jesus og Josefine'? Nu får vi endelig muligheden for at opleve det live - med Julie som forsanger. Det ser vi frem til."

Billetter kan fås på SpillestedetMaanen.dk.