Nikita Klæstrup i forsvar: - Modbydelige rygter!

04/04/2023 15:39

|

Thea Andersen

Foto: HBO Max
Nikita Klæstrup afviser 'modbydelige rygter' om hendes forhold på Instagram.

Mest læste i dag

Nikita Klæstrup, influencer og tilrettelægger på realityprogrammet 'Fboy Island', har nu valgt at gå til Instagram efter en storm af rygter om hendes forhold til kæresten, Mikkel Christensen.

Rygterne, som har floreret på sociale medier, går ud på, at hun skulle have indledt et forhold til Mikkel Christensen under programmet, mens hun var i et forhold med sin ekskæreste, Casper Kofod.

Nikita Klæstrup har imidlertid afvist disse rygter og forklaret på Instagram, at der ikke var noget romantisk imellem hende og Mikkel Christensen, mens hun var på arbejde på produktionen.

På Instagram skriver den 28-årige influencer:

- Der er så mange modbydelige rygter og folk, der påstår, at de har super troværdig andenhåndsviden om, hvad der skulle være sket i Caribien.

- Og i mellemtiden kan alle, der har været inden for 20 meter af produktionen, gennemskue, at det er en løgn. Jeg har følt mig meget alene og følt, at dem, som havde autoritet til at bakke min historie op, har ladet mig i stikken, tilføjer hun.

Desuden forklarer Nikita Klæstrup, at der ikke skete noget mellem hende og deltageren, før lang tid efter produktionen var afsluttet.

- Man vælger ikke, hvem man bliver interesseret eller forelsket i. Men man kan vælge, hvornår man handler på det, forklarer hun på det sociale medie og fortsætter:

- Og i al den tid, jeg var på produktionen, forholdt jeg mig professionelt, omend venskabeligt, til alle deltagere. Da jeg kom hjem, ventede jeg fortsat med at tage kontakt til Mikkel, til jeg ikke længere var i et forhold.

Nikita Klæstrup afslutter sit Instagram-opslag med at nævne, at hun er lykkelig i sit nuværende forhold og ønsker, at de onde rygter ikke skulle overskygge hendes lykke.