Line Hoffmeyer har fået nedslående svar fra hospitalet

24/04/2023 09:37

|

Thea Andersen

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Influencer Line Hoffmeyer, der danner par med komiker Lasse Rimmer, har fået trist nyt fra Skejby Sygehus.

Mest læste i dag

Tilbage i 2012 fik Line Hoffmeyer et donorhjerte, som hun nu har levet med i lidt over 11 år.

Sidste år meldte hun dog, at hendes krop var begyndt at udvikle antistoffer mod donorhjertet, og efter en samtale med sine læger på Skejby Sygehus deler hun nu nogle nedslående nyheder.

Det gør hun i en række stories på det sociale medie Instagram.

- Antistofferne er der, og de forsvinder ikke. Hvad det konkret betyder lige nu for fremtiden har jeg på nuværende tidspunkt ikke lyst til at dele. Det påvirker også andre end mig selv, og det vil jeg gerne respektere, skriver Line Hoffmeyer i en story på Instagram og tilføjer:

- Det kan være jeg ændrer holdning en dag, men so far synes jeg egentlig ike de konkrete detaljer er relevant for så mange andre end min familie, venner og mig selv.

Hun deler dog, at antistofferne - heldigvis - ikke har nået at skade hjertet endnu.

Derudover fortæller hun, at hun har det godt, trods nogle pressede dage op til.

- Jeg har det godt. Det var rart at få svar på nogle spørgsmål, så vi ved lidt mere om, hvad udsigterne er. Men jeg var klart presset af det dagene op til af nerver og skulle bearbejde lidt dagene efter, skriver hun og fortsætter:

- Så tog jeg til Barcelona og nød livet, og nu er vi så småt igang med at handle på præmisserne, og kigge på, hvad vi ønsker os, f.eks. med bolig, rejser og oplevelser og hvordan vi hurtigst/bedste muligt realiserer de drømme vi har.