Jokeren har malet 100 portrætter af sin penis: Nu skal de udstilles

17/03/2021 12:58

|

Redaktionen

Foto: Privatfoto

Mest læste i dag

Han er bedst kendt for sin karriere som rapper, men nu har Jokeren fundet en ny måde at udfolde sig kreativt.

Den 47-årige rapper Jesper Dahl, bedre kendt som Jokeren, har i en pressemeddelelse offentliggjort, at 100 malerier af hans penis skal udstilles på Strayfield Gallery i Hellerup.

Da mange malerier er lavet i samarbejdet med kunstneren Kristian Von Hornsleth, og Jokeren fortæller i pressemeddelelsen hvordan projektet kom ’op at stå’.

”Det startede som en joke for nogle år siden, at jeg solgte Hornsleth en piktegning for smøgpenge,” – lyder det fra rapperen der fortsætter:

”Jeg havde ikke regnet med, at han ville elske bagtanken og bestille 99 flere til en udstilling,”

Udstillingen kalder den kunstneriske duo for ’The Last Man Standing’ og det er der ifølge Kristian Von Hornsleth en god grund til.

”Når du har givet alt, hvad du har, når alt er væk, når tankerne er tænkt, når kunsten er skabt, sangene er sunget, og når der intet tilbage, og den store ensomhed indtræder, har man kun sin pik. Ene mand med pik,”

Sidder man og tænker ’hvorfor lige en penis?’ så har Jesper Dahl også besvaret dette spørgsmål i sin pressemeddelelse.

”En stiv pik er billedet på menneskehedens undergang: At vi med vores massive tilstedeværelse i, med og imod Moder Natur, ja helt oppe i hende, bogstaveligt talt besegler vores civilisations skæbne med pikken som dommedagsinstrument,”

Skulle man være interesseret i at eje et eksemplar af Jokerens dommedagsinstrument, slår Strayfield Gallery dørene op til fernisering den 20. marts, fra klokken 12 til 16, hvor prisen på værkerne starter fra 3.000 kroner.