Janni Ree bruger 500 kr. om dagen på indkøb i Irma og Meny: Men én specifik ting kunne hun aldrig drømme om at købe

30/10/2023 05:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Der er én ting, forsidefruen ikke vil bruge sine penge på.

Mest læste i dag

Mange mennesker har klare præferencer, når det kommer til deres dagligvareindkøb. Nogle foretrækker bestemte supermarkedskæder, mens andre er mere afslappede i deres valg af butik.

Janni Ree, kendt for sin optræden på diverse røde løbere og TV-kanaler gennem årene, tilhører den første gruppe.

I et nyligt interview med B.T. afslørede Janni Ree, at der er to supermarkedskæder, som hun særligt holder af.

"Hovedsageligt handler jeg i Irma og Meny. Jeg synes, de tilbyder kvalitetsvarer, som har det lille ekstra. Desuden har de produkter, som man ikke kan finde i Netto," udtalte hun til B.T. og tilføjede:

"Jeg er ikke så begejstret for Netto. Jeg synes, det er en uoverskuelig butik, farverne irriterer mig, og jeg bliver stresset, når jeg er der."

Hvis hun besøger en af discountkædens butikker, er det udelukkende for at købe hendes favoritprodukter såsom skyr, mælk eller mad til dyrene, som besøger hendes have ved palæet i Vedbæk. De planlægger at flytte til en lejlighed i Hellerup inden længe.

Med hendes forkælelse af indkøb og dyrenes behov, løber regningen hurtigt op. Janni Ree afslørede specifikt, at hendes daglige indkøb løber op i 500 kroner.

Selvom Janni Ree ikke skåner penge i supermarkederne, er der én ting, som hun aldrig ville overveje at bruge sine penge på, og det er cigaretter til hendes mand, Karsten Ree.

"Han må selv tage ansvar for dem. Det er ikke noget, jeg støtter," fastslog hun.