Frederik Fetterlein spenderer 5.000 kroner ugentligt i Meny og Netto: Én ting er han dog nærig omkring

27/11/2023 09:41

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Den tidligere tennisstjerne slider dankortet i supermarkedet - men én ting skal gerne være så billig som muligt.

Mest læste i dag

Den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein ser supermarkedet som mere end bare et sted at foretage dagligvareindkøb; det udgør snarere en arena for spontane køb og vedvarende indre diskussioner om, hvorvidt hans indkøbsvaner overstiger andres.

I et eksklusivt interview med B.T. afslører den velkendte sportsmand, at hans ture til supermarkedet ofte resulterer i en uorganiseret og omkostningsfuld affære.

I løbet af en ugentlig tilsyneladende uberegnelig indkøbsfart formår han at lægge adskillige tusinde kroner i indkøbsvognen, hvilket i sidste ende summer op til et imponerende beløb på mellem 208.000 og 260.000 kroner om året.

"Jeg handler enten i Meny eller Netto. Og det er rent praktisk. Fordi der, hvor jeg bor, er der en Meny, hvor jeg kan få nogle ting, og så går jeg over til Netto og får de andre ting (...) Jeg er virkelig dårlig til at planlægge mine indkøb og diskuterer altid med mig selv, om de andre køber meget mindre ind end mig. Så hvad fanden bruger man? 4-5.000 om ugen?" afslører Fetterlein i interviewet med B.T.

Den tidligere tennisstjerne, der er far til flere børn, herunder sønnen Tobias, der går på kostskole i England, forklarer, at hans rejseaktiviteter ofte resulterer i impulsive indkøb, da han aldrig helt ved, om han er væk i morgen. Den uforudsigelige hverdag har sin pris, og det resulterer i en uorganiseret shoppingoplevelse, der ikke altid er venlig mod pengepungen.

Fetterlein deler også, at han er en bevidst forbruger på visse områder:

"Jeg køber ikke det dyreste vaskemiddel og duft til vask og alle de der ting. Der kan du købe en til 50 kroner og en til 19, og der køber jeg altid den billige. Der bliver jeg for nærig."

Supermarkedsshopping med Fetterlein er åbenbart en rejse gennem en labyrint af impulsive beslutninger og kompromisløse valg. Én ting er sikkert: Han værdsætter det billigste vaskemiddel og går ikke på kompromis med den dyre duftoplevelse.