Fie Laursen og Rasmus Paludan i ophedet Tiktok-konflikt

28/01/2021 16:27

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den yderst besynderlige konflikt, der har udspillet sig på det social medie Tiktok, begyndte da den kontroversielle politiker oprettede en konto på tjenesten.

Det var ikke lang tid Rasmus Paludan havde til at udtrykke sig på det sociale medie Tiktok, før han blev udsat for et mindre angreb fra realitystjerne og influencer Fie Laursen. Da 23-årige Fie Laursen opdagede Stram Kurs-stifterens profil, besluttede hun at involvere sine følgere i modstanden mod Rasmus Paludan – Det skriver SE og HØR.

”Tiktok, jeg har brug for jeres hjælp. Rasmus Paludan, den mest useriøse fucking racist i hele verden, han er kommet på Tiktok, så jeg tænkte, lad os lige fucke med ham,” – Siger hun i et opslag på det sociale medie og fortsætter:

”Lad os lige alle sammen trolle ham for sindssygt, fordi han er så useriøs. Alle sammen, gå ind og kommenter hans videoer. Bare gå ind og skriv velkommen til islam,”

Mange af Fie Laursens følgere to opfordringen til sig, og således fik Rasmus Paludan en masser beskeder, der ikke var så positive.

Rasmus Paludan har i et interview med SE og HØR reageret på den voldsomme modtagelse – ”Fie Laursen er jo et dybt forstyrret menneske,” – Siger han og fortsætter:

”Det er ekstrem digital mobning – og det vil sige reel mobning – at lave tre forskellige videoer om, at jeg skal dø ved at drikke blegemiddel, drukne i en brønd og blive kørt ned af en bil. Det er da dybt ubehageligt,” – Siger Paludan og henviser til tre forskellige videoer Fie Laursen har lagt op på Tiktok.

Fie Laursen har svaret igen i et interview med SE og Hør.

”Jeg synes også, at Rasmus Paludan er et menneske, der brænder koranen, han er et menneske, der sviner folk til og siger, at folk skal dø. Han er så modbydelig en mobber, som man kan være, og jeg synes ikke, jeg mobber ham på nogen måde,”