Fie Laursen afslører: Fik genoplivning under operation

12/01/2021 09:40

|

Lukas Jepsen

Foto: Fie Laursen/Tiktok

Mest læste i dag

Hun er evigt tilstedeværende på de sociale medier, hvor hun ofte er centrum i kontroversielle sager. Nu deler Fie Laursen en nyhed om sine erfaringer, og sit forhold til plastikoperationer.

” Jeg fik genoplivning under min ene operation, og kunne have været død,” – Sådan står der i en ny video Fie Laursen har delt på sin Tiktok-konto.

I videoen sidder en tilsyneladende meget glad Fie Laursen i bagende solskin og hygger med sin.

Den yderst kontroversielle reality-kendis deler i videoen sit forhold til plastikoperationer, og beskriver hvordan dette forholds har ændret sig dramatisk på meget kort tid. Sådan kan det hvert fald opfattes.

” Brugte flere år på at ødelægge mig selv med operationer, fordi jeg troede på folk der sagde jeg havde brug for det. Jeg turde ikke sige det højt, for jeg var fortaler for plastik og haten har skræmt mig,” – Står der i videoen der afsluttes med:

” Nu har jeg fundet ro i MIG. Og jeg skal aldrig ændre på mig selv under operation,”

Fie Laursen har tidligere fået massiv kritik for den måde hun har brugt sociale medier på, blandt andet ved at reklamere for og støtte op om sugar dating-konceptet.

Hun havnede også for ikke så længe siden i modvind, efter hun på sin Instagram-profil reklamerede for sin Onlyfans-side, hvor man mod betaling kan opleve Fie Laursen i mere eller mindre seksuelle situationer.

Nu synes Fie at været gået i en anden retning.

På trods af at hun for bare et halvt år siden rejste til Malmø for at få ”lavet nyt ansigt” har Fie altså nu som hun skriver fundet roen i sig selv, og hvis det har krævet genoplivning efter en operation, virker det som et godt tidspunkt at stoppe på.