Efter sørgelig meddelelse fra Rasmus Seebach: Nu er der endnu mere trist nyt

10/10/2023 06:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Nu er der endnu mere trist nyt fra brødreparret.

Mest læste i dag

Når familiebånd brister og interne stridigheder bliver offentlige, påvirker det ikke kun de involverede parter. Dette er især tilfældet for brødrene Seebach, Rasmus og Nicolai, der i mange år har været ikoniske skikkelser inden for dansk popmusik.

Imidlertid er det nu forbi. Pengene ser ud til at have kompromitteret selv gode venskaber, og åbenbart også brødreforholdet.

Den tidligere harmoniske musikalske alliance mellem Rasmus og Nicolai Seebach synes at være ved at falde fra hinanden, på grund af en bitter uenighed om indtjeningen fra deres musikvirksomhed, som har udløst en konflikt mellem de to kunstnere.

De to sønner af Tommy Seebach, hvis musikalske karriere tog fart med udgivelsen af singlen "Engel" tilbage i 2009, befinder sig nu i en situation præget af radiotavshed og uenighed.

I dag står de over for en korsvej, da Rasmus Seebach har meddelt sin storebror, Nicolai Seebach, at de ikke længere vil dele indtægterne fra deres bemærkelsesværdige musikforretning.

Nicolai Seebach har angiveligt endda krævet tre millioner kroner for at trække sig ud af deres fælles firma, som denne artikel heller ikke undlader at nævne.

I en branche, hvor image og offentlig opfattelse er afgørende, kan denne familiære strid få vidtrækkende konsekvenser. Det handler ikke kun om penge, men også om integritet, loyalitet og den skrøbelige balance mellem familie og forretning.

Ifølge oplysninger fra SE og HØR har de to brødre heller ikke set hinanden, siden Rasmus meddelte, at han ønskede det hele og ikke virker til at være villig til at indgå kompromis.

I dag ser det ud til, at ingen af dem har lyst til at have kontakt med den anden.