Efter letpåklædte billeder med 18-årig datter: Heidi Klum udtaler sig nu

05/10/2023 18:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Nu forsvarer supermodellen Heidi Klum sig.

Mest læste i dag

Heidi Klum, den tidligere Victoria's Secret-model, stødte på en bølge af kontrovers, da hun sidste år og igen i år deltog i fotoshoots for det velkendte lingeribrand, Intimissimi, sammen med sin dengang 18-årige datter, Leni. Begge var iført minimalt tøj, passende til det lingeri, de promoverede, hvilket fik nogle til at udtrykke deres utilfredshed.

Flere mennesker kommenterede negativt på Intimissimis Instagram-opslag, hvor de udtrykte deres ubehag ved synet af en mor og datter i undertøj i samme fotoshoot. En bruger sagde, "Jeg anser mig selv som progressiv, men en mor og en datter i undertøj i det samme videoshoot er bare en smule ubehageligt," ifølge B.T.

Heidi Klum har dog nu valgt at forsvare de letklædte billeder, som hun tog sammen med sin datter. I et interview med Daily Mail i forbindelse med sin promovering af et talentprogram på NBC, beskrev hun det som en sjov oplevelse. Hun tilføjede også, "At lave fotoshoots sammen med hende og blot se, hvor komfortabel hun er, også i mit nærvær, selv når vi laver undertøjsshoots eller noget i den stil. Det gør mig stolt, at min datter er super komfortabel i sin egen krop, også i mit nærvær, for det er ikke alle børn i verden." Heidi Klum fortsatte med at sige, "Så jeg elsker, at vi har dette smukke forhold."

Datteren har tidligere også adresseret kritikken, og sidste år udtalte hun til PageSix, "Jeg er generelt glad for kampagnen, og jeg havde en fantastisk dag med min mor. Jeg synes, billederne blev fantastiske."