Ed Sheeran deler hjerteskærende besked

01/03/2023 13:49

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Ed Sheeran deler hjerteskærende besked på Instagram.

Den populære popmusiker Ed Sheeran fortæller om den turbulente periode, han og hans hustru, Cherry Seaborn, har været igennem det seneste år.

Det gør han i et opslag på Instagram. Her fortæller han om en række begivenheder, som fandt sted i februar sidste år, der har haft stor indflydelse på ham.

– Men i begyndelsen af 2022 ændrede en række begivenheder mit liv, mit mentale helbred og i sidste ende den måde, jeg så på musik og kunst, skriver han på det sociale medie.

Inden parret blev forældre til deres andet barn, fik de nemlig den tragiske nyhed om hustruens tumor. Ifølge verdensstjernen måtte hun ikke starte behandling før efter datterens fødsel et par måneder senere.

Ed Sheeran fortæller desuden, at hans hans bedste ven, Jamal, døde samme år.

– Jeg følte, at jeg druknede, hovedet under overfladen, kiggede op, men var ikke i stand til at bryde igennem efter luft, forklarer musikeren om den mørke periode i sit liv, skriver han.

Den 32-årige deler opslaget i forbindelse med sit nye album, "Subtract", der udkommer den 23. maj i år, skriver Dagsbladet.

- For første gang forsøger jeg ikke at lave et album, som folk vil kunne lide, jeg udgiver noget, der er ærligt og sandt om, hvor jeg er i mit voksne liv, slutter han opslaget.

Ed Sheeran og Cherry Seaborn har sammen to døtre, Lyra Antarctica og Jupiter. Sidstnævnte blev født i maj sidste år. Parret har været gift siden 2018.