Christian Degn handler i Lidl, Netto og Føtex - men dette produkt ville han aldrig købe i supermarkedet

23/10/2023 09:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Der er visse ting, Christian Degn ikke vil bruge sine penge på i supermarkedet.

Mest læste i dag

Mange mennesker har klare præferencer, når det drejer sig om at vælge dagligvarebutikker, mens andre er mere ligeglade med, hvilken butik de besøger.

Christian Degn, der for øjeblikket fungerer som tv-vært i programmet 'Nybyggerne' på TV 2, tilhører den sidstnævnte gruppe.

I et interview med avisen B.T. afslører Christian Degn, at hans indkøbsvaner har ændret sig, siden han er flyttet til Jylland. Tidligere foretog han hovedsageligt sine indkøb et enkelt sted, men nu er hans indkøbsvaner blevet mere varierede.

"Nu er jeg blevet vild med rugbrød, og det har jeg været, siden jeg var barn. Ofte har folk spurgt mig, hvordan jeg er blevet så høj, og mit svar har altid været masser af rugbrød og letmælk. Så det er noget, jeg har taget med mig. Og jeg køber altid rugbrød hos en rigtig bager. Det er en luksus, jeg nyder," siger han og tilføjer:

"Ellers handler jeg sandsynligvis lige meget i Lidl, Netto og Føtex. Tidligere handlede jeg kun et enkelt sted, men efter min flytning til Jylland, er det blevet mere varieret."

Ud over rugbrød finder man altid mælk til kaffen og leverpostej til rugbrødet i hans køleskab. Derudover har han altid chilisaucer på køl i sit hjem, hvor han bor sammen med sin lille familie.

Selvom han bruger penge på mange af de ting, som andre danskere gør, er der adskillige ting, han ikke ville overveje at købe i supermarkedet. Dette inkluderer plastikposer ved kassen, frostvarer, toastbrød og værktøj som skruetrækkere og boremaskiner.

Christian Degn har fungeret som vært i en lang række TV 2-programmer, herunder 'Hammerslag', 'Hvem vil være millionær' og 'Nybyggerne.' Derudover har han også deltaget i flere tv-programmer, hvor han selv har været deltager, og han har også haft flere af sine egne tv-programmer.

Blandt andet blev han kendt i programmet 'Alt det, min far ikke har lært mig,' hvor han og hans far stod i centrum. Desuden har han i TV 2-serien 'Degn vil være far' sat fokus på et vigtigt emne. I mange år bar han på en hemmelighed om, at han tidligere blev diagnosticeret med stærkt nedsat sædkvalitet, hvilket var en svær besked at modtage - derfor holdt han det hemmeligt.

Gennem tiden har han lært om flere mænd, der også har den samme udfordring, men som ikke har delt det. I programmet sætter han derfor fokus på dette emne. Serien følger Christian Degn og hans kæreste Trine, som brændende ønsker at blive forældre. Deres ønske gik i opfyldelse, og i dag er de stolte forældre til deres søn, lille Vagn.