Asta Björk og Jonass Jannec deler stor nyhed

20/11/2020 13:48

|

Lukas Jepsen

Foto Jonass Jessec / Instagram

Mest læste i dag

Det danske kendispar har nu kunne dele en stor nyhed, parret skal nemlig flytte sammen.

Det er ikke mere end tre måneder siden det kom frem, at Vild med dans-deltageren Asta Björk og Paradise hotel-stjernen Jonass Jannec var blevet kærester, og nu tager de skridtet videre.

Det kan Jonass bekræfte over for Ekstra Bladet, det har spurgt ind til parret. – ” Jeg begynder at rykke mine ting ind til Asta, vi flytter sammen,”

Det er dog ifølge Jonass en midligertidig løsning at han flytter ind hos Asta. Parret har nemlig planer om at finde en fælles lejlighed, og har forsøgt, dog uden at finde den helt rigtige endnu.

Har været sammen uafbrudt

Da Ekstra Bladet spørger Jonass, om ikke parforholdet går lidt stærkt – At flytte sammen efter tre måneder, men det mener Paradise-deltageren altså ikke. - ” Vi har lige haft tre måneders dag den 14., men vi har set hinanden siden maj, så det synes jeg ikke,” – Siger han til mediet og fortsætter

Jeg glæder mig, det er ikke, fordi jeg synes, det er et stort skridt. Vi har været sammen uafbrudt i de sidste mange måneder, så jeg frygter ikke ting, som om vi kan holde hinanden ud om morgenen. Det har vi fundet ud af, at vi godt kan,”

Parret, der ifølge Jonass har været sammen uafbrudt, kommer nok kun til at se mere til hinanden. Asta trak nemlig det korteste strå, da hun med partneren Faustix måtte forlade Vild med dans i fredags.