Anklager Harry Styles: Han er ikke en rigtig mand

18/11/2020 12:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den store popsanger får nu kritik, efter at han optrådte på forsiden af magasinet Vogue.

Harry Styles har efterhånden længe været en af de mest kendte popsangere i verden. Han trådte ud på scenen, og blev kendt som en af de mest markante figurer i det britiske boyband One Direction.

Sidenhen er Harry gået solo, og med kæmpe succes. Han er i øjeblikket den 18. mest afspillede musiker på musiktjenesten Spotify, med over 40 millioner afspilninger, afspilninger om måneden.

Derfor er det heller ikke usædvanligt at Harry Styles er i rampelyset. Senest har han medvirket i magasinet Vogue, hvor han er på forsiden.

Få de rigtige mænd tilbage

Og netop den forside har nu skabt en hel del debat på sociale medier. Det har den fordi Harry Styles, der for resten er den første mand nogensinde der er alene på forsiden, er iført en kjole.

Den konservative forfatter og politiske kommentator Candace Owens skriver på twitter om forsiden – ” Der er ikke noget samfund der kan overleve uden stærke mænd. Det ved de i østen. I vesten, sker der en feminisering af vores mænd. Få de rigtige mænd tilbage,”

Flere fra de konservative miljøer i USA har rettet skarp kritik mod Harry Styles, men der er også masser af opbakning at hente for den 26-årige sanger på sociale medier.

”Homofobiske pikhoveder”

Model og skuespiller Jameela Jamil er blandt andet end af dem der har taget sangeren i forsvar på twitter.

”Harry Styles er rigeligt mand. Mandighed er, hvad du vil, det skal være. Ikke hvad nogle usikre, kvindehadende, homofobiske pikhoveder besluttede for hundredvis af år siden. Han er 104 procent perfekt,” – Skriver hun.