Amalie Szigethy er snart tilbage: - Alt vil blive afsløret

03/10/2023 06:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Den 32-årige realitystjerne og influencer er snart tilbage.

Mest læste i dag

Amalie Szigethy, som blev kendt i 2010 gennem sin deltagelse i reality-programmet 'Paradise Hotel', har to døtre sammen med Mikkel Skelskov. Deres forhold har dog haft sine udfordringer.

Parret, der har haft et on/off-forhold de seneste år, stod over for en stor konflikt i december sidste år. På det tidspunkt efterlyste Amalie sine to døtre og forklarede, at Mikkel Skelskov uden hendes samtykke havde taget dem med på en længere juleferie. Dette skete i kølvandet på, at de to igen var gået fra hinanden.

I en betydelig periode delte Amalie sit drama med offentligheden via sine sociale medier. Hun lavede flere følelsesladede indlæg, hvor hun søgte hjælp til at finde sine døtre og få dem hjem igen. Selv politiet blev involveret i den store konflikt.

Til sidst vendte Josephine og Hannah hjem, og kort tid efter besluttede begge forældre at trække sig tilbage fra de sociale medier.

Men nu, efter mere end fire måneder, afslører den tidligere Paradise Hotel-deltager og Forsidefrue til SE og HØR, at hun snart vil være aktiv på Instagram igen.

"Hvad jeg vil dele, vil omhandle ting som vægttab, børn, mode og mænd. Desuden vil jeg dele almindelige begivenheder fra mit liv. Instagram vil fortsat fungere som min dagbog, og alt det, jeg tidligere har delt, forbliver tilgængeligt," forklarer hun til SE og HØR og understreger:

"Jeg har ikke slettet noget. Alt vil blive bevaret."

Genaktiveringen af hendes Instagram-profil har dog været udfordrende, som Amalie Szigethy delte på sin Facebook-profil søndag, samtidig med at hun bad sine venner om hjælp:

"Desværre har jeg haft problemer med min Instagram-profil i tre uger, og den kan ikke genaktiveres, før Instagram svarer på min mail. Instagram oplyser, at der vil gå 3-4 hverdage, og det er nu gået over 3 uger. Min profil er knyttet til denne Facebook-profil, og selvom den kan ses, nægter den mig adgang, selvom jeg har forsøgt med adgangskoder via mail, telefonnummer osv. Hvem kan hjælpe mig?"