Lidl-ansatte var bekymrede: Det fik den tyske direktør lavet om på

25/05/2024 16:16

|

Rikki Jørgensen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Efter Aldis opsigtsvækkende beslutning om at forlade det danske marked i december 2022, har Lidls HR-direktør, Hauke Daene, forsikret medarbejderne om, at Lidl fortsat ikke har planer om at forlade Danmark. Tværtimod.

Daene, som har arbejdet for Lidl siden 2009 og har haft flere ledende roller, understregede vigtigheden af, at de ansatte er med i processen omkring deres udvidelser og strategier. Det handler om employer branding og vise de karrieremuligheder, som et job i Lidl kan føre til, fortæller HR-direktøren til DetailWatch.

Under Daenes ledelse har Lidl oplevet en betydelig stigning i antallet af jobansøgninger og en reduktion i medarbejderomsætningen.

Han har også taget initiativ til at lære dansk, hvilket viser hans engagement i at integrere sig bedre og lede sit team mere effektivt.

Denne investering i medarbejdertrivsel og udvikling er en del af Lidls overordnede strategi for at styrke deres position på det danske marked.

Daene fremhævede, at Lidl ikke kun er her for at blive, men også for at vokse, hvilket viser virksomhedens langsigtede engagement i Danmark.

Han understregede, at medarbejderne kan føle sig sikre på deres job og fremtid hos Lidl, på trods af den konkurrenceprægede detailhandelssektor.