Godt nyt: Åbner nye ruter fra Billund

01/03/2023 11:30

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Billund Lufthavn annoncerer nu en række nye flyruter.

Flere nye ruter kommer til Billund Lufthavn i den kommende sommersæson, som allerede begynder ved udgangen af marts. Det skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

Her starter Air Greenland deres rute til Grønland, og Brussels Airlines igangsætter deres forbindelse til Bruxelles for første gang siden Covid. Og den 4. april starter Austrian Airlines med deres rute til Wien.

Vueling genåbner deres direkte flyvninger til Paris, de øger ligeledes antallet af afgange til Barcelona og Malaga, og Air France øger med flere afgange.

Derudover åbner Ryanair ruter til Berlin og Sardinien den 27. marts og til Valencia den 3. maj.

– Aktiviteten på passagersiden ser ind i en god periode. Der er mange nye destinationer på vej, som erhvervslivet og turismeindustrien har efterspurgt. Vueling oplever også medgang og øger antallet af afgange på deres Parisrute, fortæller Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn, og fortsætter:

– Med Brussels Airlines og Austrian Airlines bliver der tilføjet to nye netværkslufthavne, hvilket i høj grad er til fordel for erhvervslivet. Begge er ligeledes spændende turistdestinationer til eksempelvis en forlænget weekend. Brussels Airlines vil også have stor betydning for den politiske sammenhæng mellem Vestdanmark og Bruxelles. Så vi går optimistiske ind i den sidste måned med vinterprogram og ser frem til et aktivt sommerprogram.

Faktaboks:

Nye ruter:

  • Brussels Airlines til Bruxelles fra d. 26. marts.
  • Air Greenland til Grønland fra d. 29. marts.
  • Austrian Airlines til Wien fra d. 4. April.
  • Ryanair til Berlin og Sardinien fra d. fra d. 27. marts og Valencia fra d. 3. maj.

Vuelings nyheder:

  • Genåbner ruten til Paris med to ugentlige afgange.
  • Flere afgange til Barcelona og Malaga med hhv. 5 og 7 ugentlige afgange.

Mangler du stadig at finde ud af, hvor turen skal gå hen denne sommer? I så fald kan du finde mere inspiration i lufthavnens destinationsunivers: https://www.bll.dk/destinationer/.