Inspiration til din outdoor marketing: Her er fire gode tiltag

09/06/2023 16:06

|

Mikkel Preisler

Foto Pexels

Mest læste i dag

Som virksomhedsejer ved du, at din virksomhed skal markedsføres, hvis der skal kunder i butikken, hvad end du sælger fysiske produkter eller digitale ydelser. I disse digitale tider kaster danske virksomheder mange millioner kroner efter online markedsføring. Online markedsføring er meget målbart og ofte effektivt, men der er et godt alternativ eller snarere supplement i form af outdoor marketing.

I artiklen her får du fire gode idéer til outdoor marketing, som du kan eksekvere på, hvis du finder det relevant. Du får også gode tips til, hvordan du skaber den perfekte outdoor reklame

#1 Busreklamer

Hundredtusindvis af danskere tager bussen en eller flere gange om ugen, når de skal til og fra arbejde, studie og andre gøremål. Sandsynligheden for, at din målgruppe er at finde blandt buspassagererne er stor, og derfor kan det give god mening at reklamere i busserne. Hvad angår busreklamer, er det både muligt at reklamere bagpå og på siden af busserne såvel som inde i busserne via digitale skærme.

Vil du gerne nå ud med dit budskab til mange personer på en gang, kan du overveje at købe en busreklame. Du kan evt. vælge kun at reklamere lokalt i f.eks. Aalborg eller Sønderborg, hvis du driver virksomhed i en af disse byer.

#2 Reklamer på billboards

Et billboard er, hvis du skulle være i tvivl, et stort reklameskilt, der typisk placeres ved vejsider, der passeres af mange bilister og andre trafikanter hver dag. Ved at reklamere på billboards har du mulighed for at fange din målgruppe på farten. Det er en ofte effektiv form for outdoor markedsføring, hvis det gribes rigtigt an.

#3 Metroreklamer

Metroen benyttes hver måned af over fire millioner kunder ifølge Metroselskabet. Du har dermed chancen for at markedsføre din virksomhed meget bredt ved at investere i metroreklamer. Der er både mulighed for at reklamere på metrostationerne og i selve metroerne.

#4 Detailreklamer

Sælger du fysiske varer, der er at finde på hylderne i de største danske supermarkeder, vil det være oplagt at reklamere i detailhandlen. Det gør du ved at bestille detailreklamer, der typisk er de sidste reklamer, som forbrugeren eksponeres for, inden han eller hun køber ind. Her kan du f.eks. reklamere for din nye læskedrik, vaskemiddel, køkkenrulle eller noget helt fjerde.

Du kan f.eks. få en annonce op at hænge på supermarkedernes facade eller på supermarkedernes parkeringsplads. En af fordelene ved denne form for markedsføring er, at du kan pushe dit budskab lige inden købsbeslutningen.