De her forsikringer skal du have

28/09/2022 15:06

|

senestdk

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Har du styr på, hvilke forsikringer du bør have? Du kan få forsikringer til nærmest alting både din hund, kat, motorcykel og campingvogn. Nogle forsikringer er mere vigtige end andre, og det kommer naturligvis an på din livsstil. I denne artikel har vi samlet de vigtigste forsikringer, som du som et minimum bør have styr på. 

hus eller Indboforsikring

Uanset om du bor på kollegie, i lejlighed eller i et hus, så er det utrolig vigtig at tegne en forsikring til dit hjem. En indboforsikring forsikrer alle dine ting i hjemmet, hvis de skulle gå i stykker eller blive stjålet. En indboforsikring dækker over for eksempel over dine møbler, elektronik, tøj og endda din cykel. Skulle det for eksempel hænde at du taber din computer på gulvet, eller at din dyre fladskærm bliver stjålet, så kan din indboforsikring gå ind og dække store dele af udgifterne for dig. I længden er det en fantastisk investering, som virkelig kan betale sig. På https://www.forsikringsportalen.dk/ kan du finde de billigste forsikringer til alle formål, og endda indhente gratis forsikringstilbud til lige, hvad du behøver. 

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er nok det vigtigste, som du kan anskaffe dig. En ulykkesforsikring dækker, hvis du skulle komme ud for en ulykke. Forsikringen kan for eksempel dække over pludselige ulykker, sportsskader, tandskader og meget mere. Alt afhængig af hvilken slags ulykkesforsikring, som du tegner, kan du få dækket en lang række ting også transportudgifter og behandlingsudgifter efter din ulykke. 

Rejseforsikring

Når du bevæger dig udover Danmarks landegrænse, så bør du altid have en rejseforsikring med dig. En rejseforsikring dækker over eventuel sygdom eller ulykker på din rejse, stjålne sager, forsvunden kuffert og meget mere. Du kan igen skræddersy din rejseforsikring til, hvor meget du gerne vil have dækket. Med en rejseforsikring har du også ofte adgang til at ringe eller FaceTime med danske læger, så selvom du står på den anden side at planeten, så kan du altid komme i kontakt med sygehjælp hjemmefra. Selvom du kun skal på en kort tur udenlands, så sørg altid for at tegne en rejseforsikring, før du rejser.