Mand får leveret naboens pakke: Du vil ikke tro, hvad han gør med den

26/09/2023 13:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Reddit
Én ting er at gå glip af en levering, det er noget helt andet at få den stjålet fra dig.

Mest læste i dag

I den moderne verden er det en af de små irriterende øjeblikke, at vi altid skal kende placeringen af vores forskellige leverancer.

Af og til ender de på postkontoret, andre gange havner de bare i vores blå skraldespand, og i sjældne tilfælde bliver de efterladt hos en nabo.

Denne gang ser det ud til, at de er endt hos den helt forkerte person.

Manden, der havde afgivet bestillingen, søgte blot efter nogle landskabsstoffer på internettet og gik ud fra, at leveringen var gået tabt et eller andet sted undervejs.

Men blot få dage senere fik han en besked, der blev leveret gennem hans dør. Beskeden spurgte, om han ville købe stoffet tilbage.

I brevet var endda varemærket på stoffet nævnt, hvilket næsten bekræftede, at nogen havde forsømt leveringen og nu forsøgte at tjene penge på det.

Beskeden forklarede, at stoffet var blevet "leveret ved en fejl", og spurgte, om ejeren var interesseret i at købe det tilbage eller bytte det.

På Reddit delte den oprindelige ejer af stoffet et billede af den besked, han havde modtaget.

"For et par uger siden blev vi ved en fejl leveret nogle landskabsstoffer, og vi har stadig en rulle tilbage, hvis du er interesseret i at købe det.

"Vi har det til salg, men hvis du har noget at bytte med, kan vi nok finde en løsning.

"Hvis du er interesseret, så send mig en besked."