Mand åbnede gammel rusten faldlem: Da han kigger i den, får han et kæmpe chok

19/11/2023 11:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Manden havde ikke forventet, hvad han fandt dernede.

Mest læste i dag

John Debacker, en dyreven fra Long Island, er altid parat til at træde til, når han hører om et dyr i nød. Senest blev hans opmærksomhed rettet mod en fortabt killing, der undgik at blive fanget tæt på en travl vej, og Debacker vidste, at han måtte handle hurtigt.

Sammen med sin medredningskammerat Vivian McShane og McShanes mand ankom Debacker til stedet, hvor killingen havde gemt sig under en terrasse og skjult sig under en rusten faldlem. Selvom de ikke kunne se hende, kunne de høre, at hun desperat havde brug for hjælp.

"Hun var ret højlydt," delte Debacker med The Dodo. "Hun skreg."

Med hjælp fra McShane og hendes mand lykkedes det Debacker at løfte døren, og endelig fik de øje på den eftertragtede killing. Kravlende ind i mørket greb Debacker forsigtigt den lille kat, der syntes at udstråle taknemmelighed for den redning.

"Jeg løftede bare op i den," forklarede Debacker. "Den var glad for at blive reddet og meget venlig."

Killingen blev efterfølgende bragt til Last Hope Animal Rescue, hvor personalet på internatet sørger for, at hun får al den pleje, hun behøver for at komme sig og genopbygge sin styrke.

Nu, trygt placeret hos redningscentret, har denne livlige killing fået en anden chance og er ved at forberede sig på et liv fyldt med kærlighed.

Foto: Facebook