Lufthavnspersonalet åbner døren til flyets lastrum: Får et chok, da de kigger ind

26/09/2023 16:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
“Hun stod der bare og stirrede, som om hun ventede på den røde løber”

Mest læste i dag

John Krajewski begav sig på en lang flyvning med sin hund, Sputnik, i håb om det bedste. Han gav hende et beroligende middel for at sikre hendes komfort og krydsede fingre for, at hun ville sove det meste af de seks timer i lastrummet.

Mens han slappede af på sit flysæde, var han uvidende om, hvad der foregik lige under hans fødder.

Da flyet landede, og fragtpersonalet åbnede døren, blev de mødt af en kæmpe overraskelse. I stedet for at være forsvarligt låst inde i sin kasse, ventede Sputnik ved døren.

"Personalet fortalte mig, at de åbnede døren, og der stod hun bare, som om hun ventede på den røde løber," skrev Krajewski på TikTok.

På trods af beroligende midlerne forblev Sputnik vågen under flyvningen og fik gnavet sig igennem metalbeslaget og lynlåsen på sin kasse. Derefter slap hun fri og begav sig ud på udforskningstogt i lastrummet. Ingen ved, hvor længe hun udforskede området, eller hvordan hun formåede at undslippe kassen i første omgang.

"Hun opfører sig, som om intet er sket, og hun har det helt fint," udtalte Krajewski.

Krajewski er dybt taknemmelig for, at Sputnik har det godt. Sputnik, derimod, giver klart udtryk for, at hun ønsker at flyve første klasse næste gang.

Nedenfor kan du se Johns TikTok-video.