Lille dreng måtte haste opereres efter at have spist velkendt snack

07/07/2023 06:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
2 dage efter familien havde hygget i sofaen med lidt lækkerier, blev drengen syg og skulle opereres akut.

Mest læste i dag

Forældrene advarer nu om den almindelige snack, som kan have farlige konsekvenser for små børn.

En almindelig lørdag aften nød Nicole og Jake Goddard en hyggelig stund i sofaen med deres tre børn, mens de så "Mrs. Doubtfire". For at gøre det ekstra hyggeligt havde familien lavet popcorn, som de alle spiste af.

Pludselig begyndte parrets yngste søn, Nash, at lave mærkelige lyde. Forældrene indså hurtigt, at han var ved at blive kvalt.

Parret blev lettet, da drengen endelig kunne trække vejret normalt igen. De antog, at han muligvis havde fået popcorn galt i halsen og at situationen var under kontrol. Men de tog fejl.

Mandag aften begyndte Nash at få feber, men Nicole gav ham noget smertestillende og lagde ham i seng. Nicole syntes dog, at der var noget unormalt ved Nash's vejrtrækning.

Hun besluttede sig derfor for at ringe til sin læge, som rådede hende til at tage på sygehuset med det samme.

"Klokken 18:00 blev Nash bedøvet og gennemgik en undersøgelse. Jeg gik frem og tilbage og græd hele tiden, da min lille dreng skulle opereres. Jake ankom til sygehuset lige i tide til at møde Nash, da han vågnede op," skriver mor Nicole i et opslag på Facebook.

"Nash havde fået popcorn i den ene lunge, da han var tæt på at blive kvalt. Hans krop havde opdaget det fremmedlegeme og var begyndt at danne sekret omkring det." Skriver mor Nicole i et opslag på Facebook.

"Inflammationen havde resulteret i lungebetændelse i hans venstre lunge. Under operationen blev der fjernet seks popcornkerner. Situationen var så betændt, at lægen ikke var sikker på, om de havde fået dem alle ud, så Nash blev planlagt til endnu en operation to dage senere. Det var virkelig en rutsjebanetur, men vi modtog fantastisk pleje."

Moren delte sit opslag for at advare andre forældre om, hvor galt det kan gå, hvis små børn spiser popcorn.