Kvinde tvunget til at få lavet nyt pas, selvom det gamle ikke var udløbet: Du vil aldrig gætte hvorfor

29/10/2023 16:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Flere steder i verden kan man bruge ansigtsgenkendelse til at tjekke ind på ens fly.

Mest læste i dag

Selvfølgelig er det problematisk, hvis ansigtsgenkendelse ikke kan identificere en person.

Det kan skyldes forskellige faktorer, såsom at have fået overskæg, en ny piercing, solbriller på, eller en total ændring i ens udseende, ligesom det er tilfældet med Joanne Prophet, en 28-årig kvinde. Hun har gentagne gange forvirret lufthavnspersonale, fordi hun ikke har opdateret sit pas, på trods af hendes dramatiske forvandling i løbet af de sidste ti år.

Joanne har gennemgået plastikkirurgi og andre kosmetiske indgreb for at opnå sit drømmeudseende, men hun mente ikke, at hendes pasbillede behøvede en opdatering. Som en konsekvens af denne fejlagtige opfattelse, siger Joanne, at hun er blevet "afhørt hver gang jeg flyver," fordi grænsepersonalet ikke kan tro, at hun er den samme person. Dette har naturligvis medført betydelige udfordringer, især når man skal passere lufthavnssikkerhed i fremmede lande.

Joanne forklarer, at hun har været nødt til at forny sit pas tidligere end planlagt, da næsten hver eneste rejse resulterer i forhør fra myndighederne.

På hendes TikTok-konto @joanneprophet delte hun en video, hvor hun viser sit utrolige nye udseende sammen med et næsten et årti gammelt pasbillede, hvor hun er uigenkendelig. "Ikke underligt, jeg bliver stoppet hver gang ved paskontrollen," siger hun og griner. "Det er virkelig mig!"

Joanne afslører også, at hun har fået en næseoperation, to brystoperationer og tandarbejde i Tyrkiet. Udover dette har hun ændret sine træk med filler i hage og læber, fedtopløsende injektioner og hudforstærkere. Hun har også tilføjet lange hårextensions og falske øjenvipper for at fuldende sit nye look.

Selvom Joanne ser fantastisk ud, er det klart, at paskontrollpersonalet skal udvise ekstra forsigtighed og overvejelse i deres arbejde. Hendes seneste tur til Tyrkiet endte med, at hun blev trukket til side af seks grænsebetjente, som næsten ikke kunne tro, at passet tilhørte hende. Hun forklarer, at hun blev afhørt i omkring en time af disse embedsmænd.