Kvinde får taget billede mens hun springer i faldskærm: Da hun ser billedet, bliver hun chokeret

24/07/2023 11:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Skydiving er noget mange gerne vil prøve, men de færreste tør prøve. En kvinde valgte at kaste sig ud i det, og hun ville gerne forevige det med et billede, det endte dog ikke som forventet.

Mest læste i dag

På hendes TikTok-profil, med brugernavnet peek.xo, minder Keep i en video om et faldskærmsudspring, hvor hun havde betalt en stor sum penge til arrangørerne for at tage billeder. Desværre var resultatet ikke tilfredsstillende, da faldskærmsudspringet ikke gik så godt som forventet. Overraskende blev Keep selv chokeret, da hun så et af billederne.

Brugeren af sociale medier indsætter en illustration i videoen, der viser, hvordan Keep ser ud, mens hun springer med spredte ben, hæver hænderne og skriger. Derudover ser det ud til, at hun næsten ikke har en top på, da den klæber sig fast til hendes krop på grund af den høje faldhastighed.

Keep skriver: "Jeg var så flov" om det seks sekunder lange klip, som er blevet set mere end 12,5 millioner gange.

Det pinlige øjeblik for TikTokeren blev dog til underholdning for TikTok-fællesskabet. Mange brugere fandt Keeps ansigtsudtryk under faldskærmsudspringet meget morsomme.

En person kommenterede: "Faldskærmsudspring eller eksorcisme?" En anden skrev: "Jeg griner så meget, at tårerne løber ned ad mine kinder lige nu." Og en bruger beskrev det som følger: "Det billede fanger følelsen af et faldskærmsudspring bedre end noget andet billede."

Keep er dog stadig irriteret over, at hun skulle betale for dette billede. En medforstående TikTok-bruger kommenterede: "De skulle bare have givet dig billedet," og det er noget, Keep er enig i.

Nedenfor kan du se det sjove billede, som Keep er forarget over at have betalt for.

Foto: TikTok