Konens billede går viralt: Derfor ligger hendes ægtefælle på gulvet sammen med deres 13-årige datter

24/09/2023 07:34

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En kvinde har delt et billede af hendes mand og datter på badeværelsesgulvet på de sociale medier. Årsagen bag har fået opslaget til at gå viralt.

Mest læste i dag

Kari Boyer har været gift med sin mand i 15 år og sammen har de tre børn, herunder en lille baby, der desværre ikke overlevede.

Deres ægteskab har været fyldt med udfordringer og prøvelser, men det ser ud til, at det har styrket deres bånd og forstærket deres kærlighed til hinanden endnu mere.

For nylig oplevede Kari en hjertegribende situation, hvor hun fandt sin mand sammen med deres 13-årige datter på badeværelsesgulvet. Hendes respons på dette øjeblik var at udtrykke sin dybe kærlighed til sin mand i et opslag på Facebook. Hun delte et billede og skrev en tekst, som mange kunne relatere til, og det gik viralt på sociale medier.

I sit opslag hyldede hun sin mand som en dedikeret familiemand, en mand, der ikke tøver med at gøre alt for sin familie. Hun opfordrede unge kvinder til at bede om en ægtefælle, der ville være der for dem på samme måde, en mand, der ville tage sig af deres børn og prioritere familien over alt andet.

"Unge kvinder, når du begynder at drømme om at finde den rette ægtefælle at dele livet med, så bed om en mand, der vil sidde ved siden af din fremtidige 13-årige datter på badeværelsesgulvet og passe på hende, når hun er syg. Bed om en mand, der vil bære hende ned ad trappen til bilen og tilbringe hele natten på hospitalet ved hendes side. Bed om en ægtefælle, der altid vil sætte dig og jeres børn først, selv før sig selv," skrev hun blandt andet i sit opslag.

"Unge damer, jeg siger dig fra erfaring efter 15 års ægteskab, tre børn og en lille engel i himlen, efter utallige udfordringer og hjertesorg: du skal vente på den mand, Gud har sendt til dig. Sæt ikke barren lavere."

Ingen ventetid på den rette mand er værre end at lade sig nøje med den forkerte ægtefælle og spilde dyrebare år af sit liv. Vent på den, som Gud har bestemt for dig. Giv ikke dit hjerte væk til enhver, der krydser din vej og viser dig lidt kærlighed.

Selvom Kari er religiøs, har hendes budskab berørt mennesker af alle trosmæssige overbevisninger, herunder ateister og dem med mindre tro. Dette har ført til, at hendes Facebook-opslag er blevet delt mere end 392.000 gange.

Du kan læse hele hendes opslag nedenfor: