Kelly Clarkson i kæmpe bryst ups - men så tager situationen en uventet drejning

14/10/2023 10:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: John Salangsang/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Sangerinden fik vist lidt for meget hud, da hun forleden dag stod på scenen og optrådte i Minnesota, USA.

Mest læste i dag

Den 41-årige sangerinde befandt sig for nylig i Minnesota, USA for at give en live optræden.

Som kunstner går man på scenen med ønsket om at levere en mindeværdig koncert, og det er helt klart, at Kelly Clarkson formåede at opfylde dette mål.

Ifølge det amerikanske medie Page Six, mens hun sang sin sang "Catch My Breath," begyndte Kelly Clarkson pludselig at justere sin sorte blondekjole med stor nidkærhed.

Senere i en video fra X (tidligere Twitter) kan man se hende tjekke med sit band for at sikre, at hendes påklædning sidder, som den skal. Du kan finde videoen i bunden af denne artikel.

Kort tid efter hævede sangerinden hånden og råbte til publikum: "Jeg tror, mit bryst viser sig!" og forlod derefter hurtigt scenen.

Trods denne lille garderobefejl vendte Clarkson hurtigt tilbage til scenen og leverede en fantastisk optræden med nogle af sine største hits, herunder "Miss Independent" og "Because Of You".

I slutningen af koncerten undskyldte sangerinden over for sine fans for episoden. De loyale fans reagerede imidlertid med forståelse og fandt hendes håndtering af situationen både sjov og ydmyg.