Hund har været forsvundet i 2 år: Se hundens rørende reaktion, da den får færden af sin ejer igen

29/07/2023 10:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Alle troede, at hunden var blevet efterladt, men ejeren havde aldrig opgivet håbet for at blive genforenet med sin hund.

Mest læste i dag

Organisationen Arca Animal troede, at de havde fundet endnu en hjemløs, forladt hund, som så mange andre, de plejede at redde. Hvad de ikke vidste var, at ejeren konstant ledte efter sin firbenede ven.

Genkendte Pakita på Facebook

En af organisationens medarbejdere besluttede at dele et billede af Pakita i håb om at tiltrække potentielle adoptivforældre.

Det var Pakitas bedstemor, der så billedet, og hun var ikke i tvivl. Hun informerede straks Pakitas ejer, Ariel Naveira, om, at organisationen havde reddet hans hund.

Pakita var stukket af hjemmefra for to år siden, og Ariel og hans familie havde ledt efter hende intensivt lige siden.

Genkendte lugten

Da Ariel ankom til Arca Animals faciliteter, brugte han lugtesansen til at forsøge at genkende Pakita. I starten viste hun ingen tegn på at huske ham, hvilket fik Ariel til at tvivle. Men da Pakita fik duften af sin ejer, var al tvivl væk. Hundens lettelse og glæde var tydelig! De to års adskillelse forsvandt, og båndet mellem dem var stærkere end nogensinde.

Organisationens medarbejdere kunne ikke have håbet på en bedre respons på Facebook-billedet. For både Pakita og Ariel var det en lykkelig slutning på to års adskillelse.

Her kan du se glædelige gensyn.