En 70-årig kvinde havde én anmodning til frisøren - resultatet fjernede mindst 30 år fra hendes alder

12/05/2024 09:32

|

Nicolai Busekist

Alder har en måde at ændre vores holdning til vores eget udseende. Efterhånden som årene går, bliver det mindre vigtigt.

Mest læste i dag

På en måde er det en god ting, men ingen bør glemme det selvtillidsboost man kan få ved at tage sig af sig selv og sit udseende. Dette kendte den 70-årige Beverly til, da hun efter i mange år havde lidt af forskellige helbredsproblemer, fremsatte et dristigt ønske.

Beverly, som bor i North Carolina i USA, har i mange år lidt af forskellige helbredsproblemer. Disse problemer har også ført til, at hun ikke tog sig af sit udseende som i sine unge år. Det er ikke en sjælden eller unik situation, da det sker for mange mennesker på et tidspunkt i livet.

Selv meget små handlinger kan dog bringe den gamle glød tilbage, som Beverly smukt viser med sit eksempel. Velsiddende tøj, en ny frisure og en lille mængde makeup kan få enhver til at føle sig meget mere energisk og selvsikker på næsten ingen tid.

Beverly fortalte selv, at hun begyndte at nedprioritere sit udseende markant efter, at hun ikke længere kunne style sit hår på grund af en operation. Over tid opgav hun næsten helt sit udseende.

Hun ønskede at se ungdommelig ud igen

Den 70-årige kvinde fortalte dog også, at hun stadig følte sig som den samme energiske 30-årige kvinde indeni, og at hun håbede, at det en dag også ville afspejle sig i hendes ydre. Derfor besluttede hun at søge hjælp hos en professionel.

Hun kontaktede Christopher Hopkins fra The Makeover Guy, der har været en af de mest kendte stylister i årevis og som driver et tv-show under samme navn. En af Hopkins' største evner er at se potentialet i alle, og måske derfor har mange ældre kvinder vendt sig til ham for at få deres selvtillid tilbage.

Da Beverly trådte ind hos stylisten, fremsatte hun et par enkle ønsker: Hun ville gerne have sin smukke naturlige hårfarve tilbage og håbede også, at håret kunne blive så langt som muligt. Og så gik Hopkins fra ord til handling.

Da Beverlys makeover endelig var færdig, var der nemt blevet skåret 30 år af hendes alder. Med sin noget kortere brune frisure strålede Beverly af ungdom og selvtillid, som Hopkins havde formået at fremkalde.

Selv hendes datter havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun endelig så sin mor efter forvandlingen.

"Åh Gud. Jeg begynder at græde," formåede datteren knap nok at sige, da hun løb hen for at omfavne sin mor.

Men den vigtigste feedback på makeoveren kom fra Beverly selv, som var rigtig glad og tilfreds med resultatet.

"Jeg føler mig som om, jeg er 30 år igen," sagde hun glad, efter at have set det endelige resultat.