Dreng skal synge en sang fra 50'erne: Hele publikummet rejser sig efter blot 10 sekunder

30/09/2023 12:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Der går ikke mere end 10 sekunder, og så står alle publikummerne op.

Mest læste i dag

Da den 15-årige Tilman trådte op på scenen i The Voice Kids, var der ingen, der havde forventet, at han ville vælge en sang fra 1950'erne.

Bag et stort flygel valgte Tilman at fremføre "Great Balls of Fire" af Jerry Lee Lewis, en sang der blev udgivet mere end seks årtier før hans egen fødsel.

Allerede inden der var gået 10 sekunder af hans optræden, havde Tilman hele studiet på fødderne. Både dommerne og publikum kunne ikke modstå trangen til at danse, og de var fuldstændigt fortryllet af den unge talents fortolkning af dette klassiske hit.

Tilman, som stammer fra Tyskland, så endnu yngre ud end sine 15 år på det tidspunkt. På trods af sit ungdommelige udseende udstrålede hans optræden den modne charme og karisma, som kun erfarne kunstnere besidder, og det efterlod alle i salen i ærefrygt.

Videoen, der fortæller det hele

For dem, der måtte have gået glip af denne uforglemmelige optræden fra 2015, er der stadig mulighed for at se den. Videoen viser ikke blot Tilmans musikalske talent, men også den elektrificerende atmosfære, han skabte i studiet.